Pensler og malerruller

Maler tips: Lad det være slået fast med det samme. Du behøver ikke at gå på jagt efter pensler med ægte børster. De moderne typer med kunstfibre præsterer lige så flot malearbejde. Mlen hold dig fra de billigste udgaver, medmindre du skal udføre en lille reparation og er indstillet på at smide penslen væk bagefter.

Kunstfibre bevarer deres spændstighed og ændrer sig ikke væsentligt selv efter lang tids brug. Derimod bliver de ægte fibre af dyrehår eller plantefibre mere og mere bløde for til sidst at have konsistens som en våd, sjasket klud. Af samme grund er maler kunstfiberpensler langt at foretrække til vandbaserede malinger og lakker.

Billig maler i Odense - Bestil 3 gratis tilbud

Maler discount-pensler

Nu om dage er det mere relevant at skelne mellem dyre og billige pensler med kunstfibre. Der handles en masse flotte penselsæt, fx med tre forskellige størrelser til 30 kroner. Men det er smid-væk maler pensler, som ikke engang er pengene værd. Måske appellerer til vores dovenskab, fordi vi så slipper for at bruge fem minutter på at rense penslen efter endt arbejde.

Men dårlige pensler giver også dårlige maleresultater i Odense plus ekstra arbejde. De skal dyppes oftere end en pensel af hæderlig kvalitet. Og har man blot en gang prøvet igen og igen at fiske løse penselhår op fra en nymalet flade, er man færdig med discountudgaverne.

Alkyd til blanke overflader

De steder, hvor der lægges særlig vægt på hårde og blanke overflader, som skyer snavs og tåler gentagne afvaskninger med vand og rengøringsmidler, er alkydmalingerne og -lakkerne et godt bud. Disse produkter er afløsere for tidligere tiders oliemaling, der blev fremstillet på basis af linoliefernis.

Ved i stedet at anvende alkyd, det vil sige kunstharpiks, har man her opnået en betydelig kortere tørretid på omkring 6-8 timer afhængig af, hvor glansfuld maling er. Opløsningsmidlet i alkydmaling er for det meste terpentin, som afgiver dampe, der kan være sundhedsskadelige ved længere tids indånding.

Sådan bruger du maling og lak i din bolig

Det har dog mindre betydning ved kortvarige maleropgaver i boligen, blot man sørger for udluftning under og efter arbejdets udførelse. En anden ulempe ved alkydprodukterne er, at malerværktøjet skal rengøres med terpentin i modsætning til linolie. Alkydmaling anvendes af mange til maling af fx den indvendige side af vinduer, døre, gerigter og inventar samt til behandling af jern og andre metalflader.

Skal du male en overflade med perfekt højglans, er den såkaldte alkydemalje det ideelle produkt. Der findes imidlertid også en række vandbaserede alkyd-malervarer. De betegnes som alkyd/akryl maling og kombinerer de bedste egenskaber hos de to produkter. Få evt 3 Kolding maler tilbud og slip for besværet.

Til maling af betongulve eller vægge i våde rum, fx badeværelser, kan anvendes en halvblank eller blank uretan-alkyd-maling. De giver en tæt og robust overflade, som tåler slid og grundig rengøring, Disse produkter er på terpentinbasis.

Billig maler i Odense - Bestil 3 gratis tilbud

Maler Odense – Få 3 tilbud – 100 procent gratis

Topmotiverede malerfirmaer dækker som en selvfølge overalt i Odense kommune eksempelvis: Blommenslyst, Hjallese, Skibhusene og Bellinge. Beslut dig for et af malermesterbuddene og få cirka 24 % i knaldgod rabat på din malermesteropgave. Kan man få malet sine havemøbler? Mange spørgsmål trænger sig nok på, når man skal have malermesterarbejde ordnet.
En 100 pct gratis og seriøs malermester service fra Malertilbud.nu til jer til priser, der gør godt i dit budget. Find grundige malermesterfirmaer her på prisportalen Malertilbud.nu. Vi samarbejder med solide og faguddannede malermestervirksomheder over hele det ganske land – også i Odense.
I ro og mag kan du sammenligne tilbuddene og derefter udpege det bedste. En 100 % gratis og kvik malermestertilbudstjeneste fra os til jer med priser, der luner i budgettet. Ved at overgive det tidsrøvende arbejde med at opspore 3 tilbud til Malertilbud.nu, kan du med god samvittighed bruge energien på andre aktiviteter.


2 Kommentarer

3 tilbud på forsikring - spar 25 pct. - Evner i fokus tilbud · 23. maj 2020 kl. 10:52

[…] at du også kan bestille 3 tilbud på malerarbejde lige […]

24Nyt | Hvordan fungerer “Få 3 gratis tilbud”? – HasToSee.com · 30. juni 2020 kl. 11:02

[…] iblandt. Og nu kommer vi til det bedste: Det er både 100% gratis og fuldstændig uforpligtende at bestille 3 tilbud! Med andre ord: det koster dig ikke en krone og du kan afvise alle tilbud, hvis du ikke er tilfreds […]

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *