Hvad er en tilstandsrapport?

En Tilstandsrapport er ikke egnet til børsnoterede ejendomme, hvilket vil kræve en byggemåling.

Tilstandsrapporten tilbydes i to formater: som Tilstandsrapport (kun undersøgelse) eller som Tilstandsrapport (Undersøgelse og værdiansættelse). Dette giver dig mulighed for at afgøre, om du vil have en værdiansættelse inkluderet. Mange købere ønsker ikke eller har brug for en værdiansættelse, og købere, der bruger et realkreditlån, vil have en långivere realkredit værdiansættelse gjort alligevel, så HomeBuyer uden værdiansættelse er tilgængelig til en lavere pris.

Indhent 3 tilbud på tilstandsrapport - 100% gratis

RICS-tilstandsrapport og energirapport

RICS-tilstandsrapporten beskriver ejendommens tilstand, identificerer eventuelle risici og potentielle juridiske problemer og fremhæver eventuelle akutte defekter. Det er mest egnet til nybyggede og konventionelle boliger i god stand; Der gives ingen råd eller værdiansættelse i denne undersøgelse.

En tilstandsrapport er en meget grundlæggende “trafiklys” undersøgelse og den billigste, der koster omkring 2.500,- kr. En RICS-tilstandsrapport er en undersøgelse, der passer til konventionelle ejendomme i rimelig stand. Få 3 tilbud på billig energimærke. Omkostningerne starter i gennemsnit på 4.000,- kr.

Dette vil hjælpe dig med at finde ud af, om der er strukturelle problemer, som f.eks. Bundfald eller fugt, samt andre uønskede skjulte problemer indenfor og udenfor. Tilstandsrapporten ser ikke ud over gulvbrædderne eller bag væggene.

Nogle boligkøbers rapporter indeholder en ejendomsvurdering, så du kan muligvis revidere dit tilbud, hvis undersøgelsen viser en lavere pris end realkreditinstitutternes værdiansættelse.

Hvis der ikke er inkluderet nogen værdiansættelse, kan du bruge rapportens forslag til reparationer til at genforhandle prisen.

For eksempel, hvis det koster dig 50.000,- kr for at udføre arbejde på ejendommens fugtige vægge, er det rimeligt at tilbyde 50.000 kr. mindre end forespørgselsprisen.

RICS-bygningsundersøgelsen

RICS-bygningsundersøgelsen giver det samme niveau af dybdegående inspektion som en bygningsundersøgelse, men bruger en enkel en klar præsentationsstil og et 1, 2, 3 rating system for at sikre, at du nemt kan identificere de mest alvorlige problemer. . Dette er primært rettet mod større eller ældre ejendomme, eller hvis du planlægger større værker.

En detaljeret rapport giver dig en tilbundsgående analyse af ejendommens tilstand, der fremhæver en række spørgsmål, der indeholder råd om fejl, reparationer og vedligeholdelsesmuligheder. Inkluderet i RICS Building Survey er rådgivningsskemaer om, hvordan man kan håndtere nogle af de mere almindelige problemer, der er fundet på ejendommen, herunder en oversigt over reparationsmuligheder og konsekvenserne af ikke at behandle eventuelle potentielle problemer fremhævet i rapporten.

Den typiske pris er omkring 4.000 – 5.000,- kr.

Indhent 3 tilbud på tilstandsrapport - 100% gratis


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *