Få 3 gratis tilbud på rengøring

På Billig-rengoering.dk tilbyder vi dig at finde en fleksibel rengøringsassistent i nærheden af dig, som også er beliggende tæt på, hvor du bor. Du er havnet det helt rette sted, såfremt du leder efter et rengøringsfirma tæt på dig. Her kan du nemlig – gratis og let – få to-tre eftertragtede tilbud fra effektive rengøringsfirmaer på din rengøringsopgave. Det foregår sådan, at du opdaterer skemaet online med, hvad du vil have hjælp til. Så afgiver tre rengøringsfirmaer tilbud på den opgave, som skal ordnes. Beskriv din opgave i skemaet på kun seks minutter og få tre sikre tilbud fra rengøringsfirmaer på f.eks. Frederiksberg.

Du beslutter selv, hvilket af de indkomne rengøringstilbud du vil gøre brug af. Er der ikke nogen af tilbuddene, du synes om, så kan du afvise alle 3 tilbud. Det er som tidligere nævnt gratis og hurtigt så det kan næsten ikke blive lettere. Rengøringsfirmaerne konkurrerer om din rengøringsopgave og derfor er du sikker på, at du får nogle skarpe tilbud. Det er træls at finde certificeret rengøringshjælp selv, så hvorfor ikke undgå dette og brug dette site i stedet? Vælg den lette løsning og bestil 3 stærke henvendelser her!

Oliebehandlede gulve

Hærdnende olie danner en film på trægulvets overflade. Den giver beskyttelse og gulvet kan derfor rengøres med ikkefilmdannende rengøringsmidler. Det er i almindelighed tilstrækkeligt at fugtigovertørre gulvet med et ikke-filmdannende rengøringsmiddel. For meget og for våd rengøring kan give gulvet et gråligt og slidt udseende. Fugtig overtørring/vask med rengøringsmidler, der enten er for alkaliske eller indeholder visse syndeter, kan ligeledes give grå gulve og  der kan være risiko for at olien udvaskes.

Anvendelse af filmdannende rengøringsmidler skader ikke olien men kan medføre ophobning af plejefilm og et fedtet og snavset udseende. Ophobet plejefilm fjernes med et ikke-filmdannende rengøringsmiddel. Anvendes et vaskeplejemiddel til gulvrengøring, er det nødvendigt at grundrengøre gulvet meget omhyggeligt før genoliering. Ellers er der risiko for, at olien ikke hæfter eller tørrer ordentligt. Ikke-hærdnende olie danner ingen film og gulvet skal derfor normalt rengøres og  vedligeholdes med specielle vaskeplejemidler, der indeholder voks, olier mm.

Voksbehandlede gulve

Voksbehandlede gulve rengøres i henhold  til voksleverandørens anvisninger.

Ludbehandlede/sæbebehandlede gulve

Gulvvask med sæbe og/eller vaskeplejemiddel fjerner snavset og vedligeholder samtidig kalksæbefilmen. Ønskes et mere hvidt gulv kan vaskevandet tilsættes hvide pigmenter, f.eks.  pibeler (kaolin), eller der kan anvendes et færdigblandet produkt. Brug af for meget vaskeplejemiddel kan resultere i ophobet plejefilm og et fedtet og snavset udseende gulv. Ophobet plejefilm fjernes med et ikke-filmdannende rengøringsmiddel. På gulve af nåletræ kan man i almindelighed tillade sig at bruge større mængde vaskevand end på f.eks. ludbehandlede  bøgetræsgulve. Men det er stadigvæk vigtigt at eftertørre grundigt.

Undgå damprengøring

Anvend ikke damprengøring af gulve. Det giver for stor fugtpåvirkning på træet.

Efter tørring og eventuel yderligere slibning, der sikrer, at alle slidte partier er bortslebet, påføres en egnet gulvlak. Det er vanskeligt at genlakere fabrikslakerede, UV-hærdnende lakoverflader med hård ridsefast anti scratch overflade. For at sikre en god vedhæftning skal der mindst udføres en omhyggelig mellemslibning med grov sandpapir/slibenet – korn 100-  120 – for at opnå en tilstrækkelig mattering af overfladen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at slibe til ren træoverflade og genlakere gulvet på ny. Der henvises generelt til trægulvleverandørens anvisning for genlakering. Er trægulvet behandlet med et vaskeplejemiddel er det nødvendigt at rengøre med grundrengøringsmiddel før mattering og genlakering. Det er næsten umuligt at reparere en lakfilm uden at det er synligt, idet der altid vil forekomme overlapninger, rande og glansforskelle.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *