En flytte container kan være en stor hjælp, hvis du er kommet op i årene og skal flytte fra et hjem, som du har boet i i mange år. Med alderen bliver en flytning mere og mere besværlig. Man får samlet mange ting sammen med årene og måske har man i lang tid – siden børnene flyttede hjemmefra – haft et stort hus til rådighed. Derfor har det ikke betydet så meget, om man gemte på flere ting end nødvendigt. Men nu står du måske og skal flytte til et mindre hus. Måske fordi kræfterne ikke rigtig rækker til at tage hånd om det store hus og haven mere. Det er nu man mærker, at man har samlet ting sammen. For nu melder behovet sig for at få ryddet op og sorteret ud. Du bør kun tage de møbler og genstande, som du værdsætter mest med dig til dit nye hjem.

At sortere ud i sine ting

Det er i denne oprydnings- og sorteringsfase, at en flyttecontainer er guld værd. Hvis du har plads i din forhave, kan du for eksempel få containeren placeret der. I forhaven er den let tilgængelig som midlertidig opbevaringsplads, mens du sorterer alle dine ting stille og roligt. Der kan være mange ting, som det kan være svært at skille sig af med. Mange tingrummer minder fra et langt liv, og det kan være et stort pres at skulle vælge mellem sine ting på kort tid. Har du containeren i forhaven, kan du bære ting derud efterhånden, som du vælger ud og sorterer fra.

Få en nemmere flytte oplevelse

Når du har en container, vil det ligeledes lette indflytningen i det nye hus. Har du plads ved huset, kan den igen placeres, så du hen ad vejen kan bære dine ting ind i et tempo, der passer dig. Er der ikke plads ved den mindre bolig, kan du få opmagasineret containeren hos leverandøren og så hente tingene i mindre mængder. På den måde skal du ikke leve i flytterod, i en længere periode. Det kan være utrolig svært at overskue, hvordan man skal indrette sig. Når hele huset eller lejligheden er fyldt med flytte kasser, der bare står i vejen og skal flyttes på, for at du kan komme til.

Behold containeren som opmagasinering i længere tid

Har du ting, du ikke vil skille dig af med, men som du ikke har plads til i dit nye hjem. Det kan være noget dine børn eller børnebørn skal arve, men ikke selv har plads til endnu. Det kan også være ting, du vil sælge. Så kan du beholde flyttecontaineren som opmagasinering hos leverandøren, indtil du kommer af med tingene. På den måde behøver du ikke besvære andre med dine møbler og ting. Derudover er du sikker på, at de bliver sikkert opbevaret og ikke tager skade. Skal man have sine ting opmagasineret på venner og bekendtes loft eller i deres kælder, er det ikke til at vide, om det bliver udsat for fugt mm. der kan skade dem.

Pas effektivt på dine ting under flytningen

Hvis du synes, det er for tungt og besværligt at bære på de store flytte kasser, kan du bruge små flyttekasser, hvor det er muligt. Det kan anbefales at købe kasser på tilbud i god kvalitet. Ellers kan de være for tynde og ustabile til tungere ting som for eksempel bøger. Husk også at have bobleplast og flyttetæpper parat, så du kan skåne dine ting og møbler mod skrammer. Bobleplasten er virkelig god at pakke skrøbelige ting såsom glas og porcelæn ind i. Flytte tæpper er gode at lægge mellem møbler – bordplader og lignende. Har du billeder, der skal passes på, kan du købe specielle skumkanter, så rammerne kommer frem uden ridser.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *