Flyttefirmaerne konkurrerer ikke udelukkende på pris men også på, om de har plads i kalenderen til at flytte præcis den dato det passer i din kalender, om du kan leje flyttekasser mm. Indrøm det bare – at flytte store møbler og andre besværlige emner er bøvlet – det er tidskrævende og det kan sågar være farligt. Du kan beskadige rygsøjlen eller andre dele af kroppen, når du selv prøver at flytte tunge emner. Der er endvidere risiko for at man vælter ejendele så de splindres i stykker. Løsningen er naturligvis at hyre en certificeret flyttemand, der er trænet i at håndtere tunge ting og i ikke at tabe ting. Tilmed er han også, som følge af sin brede erfaring, meget mere effektiv end dig.

Få 3 gratis flyttemand tilbud

Bestil gratis op til tre sikre flyttetilbud på en billig og kvalitetsbevidst flyttemand på Frederiksberg. Når der skal flyttes, er der som regel normalt en række spørgsmål, der dukker sig op. Hvilken flytteforretning har det bedste omdømme og hvilken flytteforretning har det værste? Er det realistisk at finde en troværdig flyttemand i dit nabolag til en fornuftig pris? Hvad adskiller de forskellige flyttemænd? Hvilke selskaber har lige den hjælp jeg mangler? Hvad koster en flytning? Dette er blot enkelte eks. på spørgsmål du kan sidde med, før du skal flytte

Det kan være besværligt at skulle lave en flytning på egen hånd. Sitet Billig-flyttemand.dk er en gratis web service, som med firmaet Servicebyen har godkendt de fleste flyttemænd i hele Danmark efter en lang række kriterier som f.ex. pålidelighed, ekstra ydelser og nedpakning.

Alle disse flyttevirksomheder får muligheden for at modtage kontaktoplysninger på din flytning og de tre flyttemænd på Amager, som reagerer først, modtager dit nummer med henblik på at afgive tilbud eller komme med nogle spørgsmål før endeligt tilbud afgives.

Søger du efter tilbud på opmagasinering af dine ting i en periode så har en del flyttefirmaer denne ydelse. Dit flyttelæs bliver opbevaret på et lagerhotel i tempererede, tørre rum med vagt og alle ting er selvfølgelig forsikret. Hvis du selv pakker dit indbo, bør du være klar over, at forsikringen bare omfatter ydre skader.

Det er besværligt at flytte selv

Flyttemændene konkurrerer ikke udelukkende på pris men ligeledes på, om de har mulighed for at kunne netop den dato det passer i dit tidsskema, om du kan leje flyttekasser osv.. Indrøm det kun – at flytte store møbler og andre tunge emner er besværligt – det tager timer og det kan endog være farligt. Du kan lædere rygsøjlen eller andre parter af din krop, hvis du selv begynder at flytte tunge emner. Der er tilmed risiko for at man vælter ejendele så de splindres i 1.000 stykker. Løsningen er at få kontakt med en fleksibel flyttemand, der er trænet i at flytte tunge emner og i ikke at tabe ting. Endvidere er han også, på grund af sin store erfaring, meget hurtigere end dig.

Ved en lille flytteopgave sendes der som oftest 2 mænd og 1 flyttebil. Drejer det sig om større flytninger kan der sendes både flere flyttemænd og flere og større isolering lastbiler. Vores tilknyttede virksomheder har flyttevogne til alle formål lige fra 3 til 93 kbm.

PAKKEVEJLEDNING 

 • Alt der pakkes skal pakkes i flyttekasser, og kasserne skal kunne lukkes.
 • Det der pakkes i kasserne skal stå i spænd, så der ikke er noget der rasler i kassen.
 • Pak hellerer to kasser frem for én. Så de ikke er overfyldte.
 • Kasserne må ikke veje mere, end at de nemt kan løftes op på brystet et par gange.
 • Dog skal de helst pakkes til top, da det gør dem stabile at stable under transporten.
 • Bøger pakkes opretstående i ét lag i bunden af kassen. læg derefter noget læt hen over, evt. et linned.
 • Stigereoler og skabe, som er samlet i rummet, skal skilles ad og stilles samlet. (Kom ikke tape direkte på møbler, da den kan brænde fast og er meget svært af få af).
 • Alle åbne rengøringsmidler og kolonialvarer forsejles i plastposer,inden de pakkes ned, samt stilles oprejst i kassen..
 • Tallerkner og fade pakkes med papir imellem.
 • Glas og kopper pakkes induviduelt ind i papir, så de mere stødsikret.Husk at mærke kasserne på gavlen, så det nemt at se hvad der er i dem når de stables på flyttevognen.
 • Soter alt i god tid, som IKKE skal med på flytningen! Gå også i kælder, loft og garrage igennem.
 • Afmontering af tv, lamper og ander fastsat som skal med, skal være afmonteret inden det aftalte flyttetidspunkt. Så flytningen løber glidende.
 • Husk at afrime og rengøre køleskab og fryser.
 • Husk at melde flytning til posthuset og folkeregisteret. Læs mere under  vores “gode flytteråd”.
 • Husk at sørge for transport af evt. husdyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *