Få gratis 3 tilbud på en billig gulvafslibning i Odense. Der er mange penge at spare ved at sammenligne priser fra forskellige gulvslibere. Vore tilknyttede håndværkere i Odense er faguddannede med nøgleord som kvalitet, skarpe priser og knaldgod service. I løbet af 2-3 arbejdsdage kontakter de tre mest velrenommerede gulvafslibningsvirksomheder dig med deres skæppeskønne kanontilbud. Her kan du let sammenligne priser på gulvafslibningsarbejde online og tjene cirka 13 procent i flot rabat.

3 gratis tilbud på Odense gulvafslibning

Vi skaffer dig let den laveste pris på en gulvafslibningsopgave nu – endda med meget god rabat. Pålidelige gulvafslibningsfirmaer modtager henvendelser alle steder i Odense for eksempel: Blommenslyst, Marienlund, Snestrup og Højstrup. Her får du 5 eksempler på prima gulvplejemærker:

  • Timberex Voksolie
  • Taski Vaskeplejemiddel
  • Timberex Wood Finishing Natur
  • TK Plejeolie Hvid
  • Junckers Trærens


Slip for upålidelige håndværkere – Benyt vores uforpligtende specialistportal Gulvafslibningsguide.dk i stedet. Hvad er lud og hvilken funktion har det? Mange spørgsmål trænger sig på, når du har behov for at få en gulvafslibnings opgave ordnet. Indtast sagen i opgaveskemaet så gulvafslibningsfirmaerne lettere kan bestemme sig for, om de har mulighed for at lægge billet ind på din gulvafslibningsopgave. 

Tjek gulvafslibning firmaernes referencer online

Gulvafslibningsguide.dk er en unik gratis internettjeneste, der tilbyder at skaffe dig 3 tilbud fra gulvslibere i Odense området. Disse gulvslibere er alle certificeret og kvalitetssikret, så du er sikker på, at være i gode hænder i forbindelse med din gulvsliberopgave.

Vores unikke onlineservice skaber hurtigt og nemt adgang til professionelle og effektive gulvslibere over hele Danmark. Har du således en gulvafslibning opgave, du ønsker hjælp til, kan du med stor fordel anvende vores online service til at få 3 gulvslibertilbud.

Trænger dine trægulve til en gulvafslibning?

Vælger man fagmandens arbejde, vil han normalt afslutte med at give gulvet en behandling med nåletræslud, og ellers skal man selv gøre det.

Lud, sæbe og pibeler

Et gulv som er nyslebet, kan være meget smukt i farven. Er der tale om et gammelt gulv med aldrende brædder, vil deres lagring have givet dem en særlig tone, som ikke findes i nyt træ.  Desværre vil gulvet pga. lyspåvirkning hurtigt gulne og mørknes i farven, hvis det lades ubehandlet. På ganske kort tid kan der optræde aftegninger af objekter, som har skygget, mens solen skinner ind ad vinduerne. Derfor bør gulvet stryges over med nåletræslud, så snart slibearbedet er overstået. Følg arbejdsanvisningen på dunken, og pas på med den ætsende væske. Efter ludbehandlingen neutraliseres de stoffer, som farver træet gulbrunt ved lyspåvirkning, så den eftertragtede lyse farve kan bevares. Når ludbehandlingen er tør, kan gulvet viderebehandles med sæbe.

Gulvvask med brun sæbe

Gammeldags brun sæbe/krystalsæbe kan stadig bruges, og det er meget virkningsfuldt senere hen ved rengøring af et stærkt tilsmudset gulv. Men nutildags bruger mange sæbespåner, som er en mildere sæbe med lavere PH-værdi, blid ved huden på hænderne, og som efterlader nogle blødgørende stoffer i træet og mætter overfladen meget effektivt. Der kræves dog mange sæbevaskninger til at begynde med, før et  nyslebet gulv er virkelig smudsafvisende.

Har man mulighed for det, bør man lade rummet stå tomt nogle dage efter gulvsliberen har været udført gulvafslibning. Herefter er fem overvaskninger med kraftige sæbeopløsninger en god start, og gerne flere, hvis mulig. Pisk 3 dl sæbespåner til de er opløst i en gulvspand varmt vand. Læg den kraftige opløsning jævnt ud på gulvet med en gulvklud på skrubben. Lad gulvet tørre helt, gerne for åbne vinduer, hvorpå næste sæbelag kan påføres. Gulvet vil blive pænt lyst på den måde. Ønsker man at lysne det yderligere, kan man tilføre sæbeopløsningen pibeler – dvs. kaolin. 1-2 dl pibeler tilsættes og piskes med, og ellers vaskes gulvet over på samme måde.

Når den sidste behandling er tør, kan man skrubbe gulvet grundigt med en tør gulvskrubbe i træets længderetning. Det kræver en del knofedt, men på den måde kan det kraftige sæbelag børstes til en meget smuk silkeglans. Almindelig jævnlig vask af gulvet med knap så kraftige opløsninger af sæbe og pibeler, vil vedligeholde gulvet og dets beskyttende lag.

3 gratis tilbud på Odense gulvafslibning


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *