Sådan finder du en god advokat i Lyngby

Bestil gratis den skarpeste pris på en advokat opgave i Lyngby på relativ kort tid – ydermere med ultra godt nedslag. Er det muligt at arve sin mands pension? Spørgsmålene kan være mange, når du står med en advokat opgave. Velrenommerede advokatfirmaer kan besvare alle dine advokat spørgsmål eksempelvis:

  • Hvad forstås ved søgnedage og søgnehelligdage?
  • Hæfter jeg for min ægtefælles gæld, når vi bliver skilt?
  • Må arbejdsgiveren opstille webcamera på arbejdspladsen?

Modtag 3 gratis tilbud på advokat hjælp i Lyngby

På 2-4 hverdage kontakter de 3 udvalgte advokatfirmaer dig med deres superbillige specialtilbud. Få en godkendt advokat til for eks. at ordne sagen på max 3 arbejdsdage. Lad professionelle og 1. klasses fagfolk i Lyngby ordne din advokat opgave.
Du kan let spare penge på en 1. klasses og fleksibel advokat i 2800 Lyngby. Få en godkendt specialist til at klare sagen i 2800 Lyngby. Det er tidsbesparende at benytte vores advokat service og advokatfirmaerne ordner alle former for advokatopgaver hvor som helst i Lyngby.
Står du og skal bruge en kvalitetssikret og dygtig advokat i postnr 2800 Lyngby? Betal ikke overpris for en lokal specialist i 2800 Lyngby – Brug vores service i stedet. Du har fundet ekspertportalen 3advokattilbud.dk, hvor du hurtigt kan få 2-3 fornemme advokattilbud.

Udlejning til børn og andre slægtninge

Hvis man f.eks. køber en ejerlejlighed i København med den hensigt at overlade brugen af lejligheden til sin studerende datter. Så skal man være klar over, at skattemyndighederne og en advokat typisk vil se på, om datteren betaler en husleje svarende til markedslejen. Altså den leje, man kunne have opnået ved udlejning til fremmede. Hvis den aftalte husleje er lavere end markedslejen, vil skattemyndighederne beskatte den modtagne leje.

Derusover vil de have ret til at beskatte forældrene af en fiktiv lejeindtægt, der udgør forskellen op til den objektive udlejningsværdi.

Samtidig anses datteren for at have modtaget en tilsvarende gave, som eventuelt er  gaveafgiftspligtig. l praksis vil der ikke blive tale om gaveafgift, idet faderen og moderen afgiftsfrit hver kan give barnet gaver på op til 42.500 kr. pr. år.  Eksempel: Det antages, at den pågældende ejerlejlighed ved udlejning til fremmede kunne have indbragt en lejeindtægt på 3.000 kr. pr. måned. Derfor bliver forældrene i det pågældende år beskattet af en lejeindtægt på 3.000 x 12 = 36.000 kr.

Lejeindtægten medregnes til forældrenes personlige indkomst

Det er selvom datteren faktisk kun betaler 1.000 kr. pr. måned i husleje eller i alt 12.000 kr. Lejeindtægten på 36.000 kr. medregnes til forældrenes personlige indkomst. Der beregnes AM-bidrag af beløbet, hvilket kan medføre en skat på op til 63,3 procent afbeløbet eller i alt 22.788 kr.

Datteren bliver i dette tilfælde ikke gaveafgiftspligtig, da gavens værdi (24.000 kr.) ikke overstiger den afgiftsfri bundgrænse. Der er ikke noget i vejen for, at forældrene anvender virksomhedsordningen, selv om udlejningen foregår til børn.

Det er dog spørgsmålet, om man vil tillade anvendelse af  virksomhedsordningen, hvis ejendommen stilles vederlagsfrit til rådighed for børnene. Spørg evt en advokat til råds om dette punkt. Som før nævnt skal man være opmærksom på, at eventuel fortjeneste ved senere salg af ejendommen er skattepligtig i det omfang, den ikke har tjent til bolig for ejeren.

Modtag 3 gratis tilbud på advokat hjælp i Lyngby


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.