Sådan finder du en god og billig advokat

Det kan være kringlet at finde en kvalitetsbevidst advokat i fx Lyngby. Løsningen er at besøge en af nettets gratis online services f.ex. 3advokattilbud.dk. På denne side kan du gratis og uforpligtende få 3 tilbud fra rutinerede boligadvokater, der er interesseret i at løse din boligsag. Det gælder hvad enten det er køb, salg, rådgivning eller anden form for hjælp som en boligadvokat kan tilbyde.

Du udfylder blot onlineformularen på under 2 minutter og skriver, hvorfor du søger efter en erfaren boligadvokat. Inden for to dage modtager du konkurrencedygtige henvendelser på opgaven fra tre seriøse boligadvokater i dit område Du beslutter selv, hvilket af de leverede tilbud du vil sige ja tak til.

Hvis der ikke er nogen af henvendelserne, du finder interessante, så er det helt i orden at sige nej tak til alle 3 tilbud. Det er som allerede nævnt 100% gratis og uforpligtende så det kan næsten ikke blive lettere. Samtidig kan du spare mindst 25 pct på advokat regningen.

Advokat firmaerne i Gentofte kommune konkurrerer om din boligsag og således er du garanteret, at du får nogle friske tilbud. Benyt den enkle løsning og få 3 tilbud her! Find først ud af, hvor meget plads du behøver i din nye bolig

Udlejning til børn og andre slægtninge

Hvis man f.eks. køber en ejerlejlighed i København med den hensigt at overlade brugen af lejligheden til sin studerende datter. Så skal man være klar over, at skattemyndighederne og en advokat typisk vil se på, om datteren betaler en husleje svarende til markedslejen. Altså den leje, man kunne have opnået ved udlejning til fremmede. Hvis den aftalte husleje er lavere end markedslejen, vil skattemyndighederne beskatte den modtagne leje.

Derusover vil de have ret til at beskatte forældrene af en fiktiv lejeindtægt, der udgør forskellen op til den objektive udlejningsværdi.

Samtidig anses datteren for at have modtaget en tilsvarende gave, som eventuelt er  gaveafgiftspligtig. l praksis vil der ikke blive tale om gaveafgift, idet faderen og moderen afgiftsfrit hver kan give barnet gaver på op til 42.500 kr. pr. år.  Eksempel: Det antages, at den pågældende ejerlejlighed ved udlejning til fremmede kunne have indbragt en lejeindtægt på 3.000 kr. pr. måned. Derfor bliver forældrene i det pågældende år beskattet af en lejeindtægt på 3.000 x 12 = 36.000 kr.

Lejeindtægten medregnes til forældrenes personlige indkomst

Det er selvom datteren faktisk kun betaler 1.000 kr. pr. måned i husleje eller i alt 12.000 kr. Lejeindtægten på 36.000 kr. medregnes til forældrenes personlige indkomst. Der beregnes AM-bidrag af beløbet, hvilket kan medføre en skat på op til 63,3 procent afbeløbet eller i alt 22.788 kr.

Datteren bliver i dette tilfælde ikke gaveafgiftspligtig, da gavens værdi (24.000 kr.) ikke overstiger den afgiftsfri bundgrænse. Der er ikke noget i vejen for, at forældrene anvender virksomhedsordningen, selv om udlejningen foregår til børn.

Det er dog spørgsmålet, om man vil tillade anvendelse af  virksomhedsordningen, hvis ejendommen stilles vederlagsfrit til rådighed for børnene. Spørg evt en advokat til råds om dette punkt. Som før nævnt skal man være opmærksom på, at eventuel fortjeneste ved senere salg af ejendommen er skattepligtig i det omfang, den ikke har tjent til bolig for ejeren.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *