Hvis du vil spare penge på en tur til frisøren – der især kan være rigtig dyr, hvis du er en kvinde – så er du kommet til det helt rettet sted. Med produkter som hårkåre, shampoo og balsam fra Redken, kan du nemlig opnå professionelle og salonværdige resultater helt uden at skulle tømme pengepungen – eller forlade dit hjem.

Hos Luxplus kan du nemlig købe lækre hårprodukter fra Redken uden at det skal koste dig kassen. Redken sælges nemlig til en fordelagtigt pris, og denne pris kan gøres endnu billigere, hvis du bliver en del af medlemsklubben, når du shopper hos Luxplus. På den måde kan du bare penge, og altid være først til nye, billige tilbud.

Brug de rigtige produkter og spar penge på frisøren

Redken er et meget kendt og populært mærke, der har spredt sig over hele verden – og det med god grund. Filosofien bag Redken er nemlig at basere plejeprodukter til håret på videnskab. Derfor er du også sikker på garanteret kvalitet for pengene samt et produkt, der rent faktisk holder hvad det holder, og har videnskaben med sig.

Derfor er du også sikker på, at det rent faktisk er produkter, der går ind og plejer dit hår. Af den grund vil også kunne få færre gange til frisøren og derved spare penge.

Hos Redken kan du både finde gode tilbud på hårserums, shampooer, balsam, og hårkure samt forskellige stylingprodukter, der alle er tilpasset en bestemt hårtype. For eksempel kan du finde produkter til tørt hår, fedtet hår, farvet hår, men også til fint hår, krøllet og tykt hår eller beskadiget hår.

Andre tips til at spare penge hos frisøren

Ved rigtig mange frisører tilbyder de elevklip, der oftest er meget billigere end ’normale’ klip. Dog skal du være opmærksom på, at det er elever, der endnu ikke er helt færdiguddannede, der klipper dit hår, og derfor kan det godt tage længere tid, og resultatet kan være svingende. Dog bliver resultatet altid kigget igennem af en professionel frisør. Så selvom du måske skal sidde i den varme stol en halv time mere end normalt, så er der mange penge at spare – i nogle tilfælde helt op til 20 procent hos luxplus.dk. Derudover kan det være en rigtig god ide at passe godt på dit hår mellemtiden, der så kan gå længere tid mellem frisørtiderne. For eksempel er det en rigtig god ide at skrue ned på hårvaskene og kun vaske hår to eller tre gange om ugen.


2 Kommentarer

3 tilbud tømrer Ballerup med rabat - Evner i fokus tilbud · 5. februar 2021 kl. 10:44

[…] afgivne tilbud, kommer med en alletiders besparelse, som gavner dig. Lad solide og fikse tømrere i 2750 Ballerup (eksempelvis Tømrer- Og […]

Spar på elregningen med solcellelamper - Kan indeholde sponsorartikler · 22. februar 2023 kl. 9:09

[…] til det hele. Derfor er vi begyndt at spare mere og mere. Når man sparer flere steder, som fx. ved frisøren, kan man hurtigt få skrabet nogle penge sammen til andre behov. Solcellelamper er en billig måde […]

Der er lukket for kommentarer.