Spraymaling, der fås i alle regnbuens farver, er en god løsning, når mindre flader skal males med en flot finish. Det kan være reparationer på bilens lak, maling af køleskabets låge eller hjemmets kurvemøbler, hvor det er svært at komme til overalt med en pensel.

Spraymaling indeholder opløsningsmidlet acetone, som er skadeligt at indånde. Derfor bør malingen så vidt muligt bruges i det fri- eller endnu bedre i en carport, hvor der er læ for vinden. Men husk at dække væggene af med plastic af hensyn til sprøjtetågen. Brug åndedrætsværn under arbejdet. Det er en malemetode, der kræver omhu og tålmodighed.

Spray i tynde lag

Malingen skal sprøjtes på i ganske tynde lag for at undgå løbere og opnå størst mulig styrke. Og selv om der står på dåsen, at der kun skal påføres 2-3 lag for at malingen dækker, viser praksis noget andet. Der skal 5-6 lag med eventuel mellemslibning til, før resultatet virker professionelt.

Opstår der forstoppelse i dåsens dyse, vil malingen sætte sig som klatter. Derfor bør man efter endt brug vende dåsen med bunden i vejret og rense dysen ved at holde dens knap indtrykket, til der ikke længere kommer maling ud.

Få 3 tilbud på maling af boligen

Ønsker du et skarpt tilbud på maling i Hørsholm så kontakt os i dag via vores kontaktformular her på siden. Du kan risikere, at du modtager lavere priser andre steder men så bliver det færdige resultat også derefter. Der er desværre mange amatører, der påstår at de kan male uden at kunne det. Læs nedenfor og tænk dig om tre gange, før du beslutter dig for en for billig maler.

Vores godkendte partnere garanterer dig, at opgaven udføres professionelt på alle niveauer og er ikke tilfredse, før alt aftalt er udført og afsluttet til tiden. Hvis du en dag vil sælge dit hjem, er det rart at vide, at det malerarbejde, der er gjort er gjort rigtigt. Ofte kan arbejdet være med til at indvirke på værdien på ​​din Helsingør ejendom.